Printen

Printersteunen of brackets op maat

Brackets, dé innovatie
binnen de printwereld

Stano Engineering biedt totaaloplossingen voor alle mogelijke verpakkingsproblemen. Zo bevestigen we onder meer industriële printers op verpakkingsmachines en stellen we die in werking.

Voor elke combinatie van printers en verpakkingsmachines kunnen we printersteunen oftewel brackets ontwikkelen. Wij begeleiden u gedurende het hele traject, van ontwerp en productie tot opbouw en installatie op locatie.

totaaloplossingen verpakkingsproblemen 1

Interesse in onze brackets?

Maak vandaag nog uw afspraak!

servogestuurde installaties 1

Alles over onze brackets

De standaardbrackets die wij leveren, zijn zowel in een intermitted mode als in een continuous mode beschikbaar. We kunnen ze tot op elke gewenste lengte tot 1000 mm opbouwen. Uiteraard kunnen we altijd variëren met opbouwlengtes van meer dan 1000 mm, kunnen we meerdere printers op één bracket installeren of kunnen we master/slave brackets ontwikkelen. 

Naast onze standaardbrackets kunnen wij unieke brackets voor uw specifieke combinatie van printer en verpakkingsmachine maken. We gaan daarvoor met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Voor een aantal bekende printermerken hebben we standaardbrackets op maat in voorraad, net als reserveonderdelen.

Al onze brackets en reserveonderdelen leveren wij trouwens bij u op locatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.