Specials

Voor de food- en non-foodindustrie

Ontwerp, productie & installatie

In oplossingen voor de verpakkingsmarkt en de daaraan gerelateerde printindustrie zijn wij echte experts. Wij zijn gespecialiseerd in matrijzen, vormdelen en formaatdelen ontwerpen, produceren en installeren. Die maken we voor machines als traysealmachines, dieptrekkers, flowpackers, blisters en labelinstallaties

Bij Stano Engineering zijn we ervan overtuigd dat geen enkele verpakkingsmachine meer zonder een printer hoeft te functioneren. Wanneer een standaardbracket niet op uw toestel past, kunt u op onze jarenlange ervaring rekenen om een totaaloplossing te bieden.

Zowel in de food- als non-foodsector vinden wij antwoorden voor print- en verpakkingsvraagstukken. Wij denken graag met u mee!

reserveonderdelen

Matrijzen of vormdelen
laten ontwerpen?

Maak vandaag nog uw afspraak!

vormdelen ontwerpen

Servogestuurde installaties

Op het gebied van printen zijn onze servogestuurde installaties een ware innovatie. De installaties sturen uw printer over het hele te bedrukken gebied. Dankzij een speciale app kunnen de printpatronen eenvoudig geconfigureerd worden. Met ons totaalconcept staan wij van het ontwerp tot en met de installatie voor u klaar. 

Verpakkings- en printproblemen oplossen, kent voor Stano Engineering packaging solutions geen grenzen. Onze creativiteit de vrije loop laten en u gepaste oplossingen kunnen bieden, vormen voor ons een echte uitdaging. Wij werken steevast volgens de voorwaarden van de Metaalunie. Onze unieke producten, hoge kwaliteitseisen en oplossingsgerichte aanpak zijn daarbij onze grote troeven. We staan garant voor een snelle oplevering en begeleiden u van begin tot eind.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw specifieke branche? Geef ons dan zeker een seintje en wij komen zo snel mogelijk bij u langs op locatie om uw situatie te analyseren. U kunt ons telefonisch bereiken of via het contactformulier.