Sealen

Maatwerk naargelang de toepassing

labelinstallaties

Matrijzen, vormdelen & formaatdelen

Om machines in de verpakkingsindustrie te sealen, ontwerpen, produceren en monteren wij matrijzen, vormdelen en formaatdelen. Dankzij onze 20 jaar ervaring kunnen wij het hele proces voor u verzorgen, inclusief de installatie op locatie. Wij garanderen u daarbij altijd het beste resultaat en een snelle dienstverlening. Lees hieronder meer over onze toepassingen:

Meer weten over onze sealing?

Maak vandaag nog uw afspraak!

1.

Matrijzen

Wij ontwerpen en produceren matrijzen uit kunststof en aluminium voor de verpakkings- en thermoformindustrie. Onze aluminium matrijzen worden het vaakst gekozen. Al onze werkzaamheden kunnen wij snel en nauwkeurig aanpakken door ons CNC-gestuurd machinepark en ons up-to-date CAM-pakket.

2.

Vormdelen

Voor dieptrekkers in het bijzonder vervaardigen wij vormdelen en inserts. Door onze ruime vakkennis en ons aangepaste machinepark kunnen wij bijvoorbeeld een eenvaksvormdeel naar een drievaksvormdeel aanpassen.

3.

Formaatdelen

Voor traysealmachines van verschillende merken produceren wij formaatdelen. Vooraf komen we nodige opmetingen doen bij u op locatie. Als u een bepaald formaatdeel niet meer gebruikt, kunnen we die naar een nieuwe tray aanpassen. Daardoor zal u heel wat kosten besparen. U kunt ons steeds een bericht sturen om de mogelijkheden te bespreken.

Grondige revisie

De kosten voor een nieuw formaatdeel kunnen erg hoog oplopen. Daarom kunt u ons inschakelen om uw huidige formaatdelen te laten reviseren. Dan maken we versleten onderdelen opnieuw aan door ze eerst uit te tekenen en daarna te produceren

Zo kunnen wij het hele productieproces op ons nemen en binnen vijf à zes weken resultaten boeken. Ook om reserveonderdelen zoals snijmessen en isolatieplaatjes (van hardpapier of FR4) aan te kopen, kunt u bij ons terecht. Aarzel niet om ons een seintje te geven voor meer informatie

servogestuurde installaties